Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Denktaş’Tan Önemli Açıklamalar
23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat 10:42

Denktaş’Tan Önemli Açıklamalar

DP Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Maliye Bakanı Denktaş, Kıbrıs’ta bu yıl içinde referandum olabileceğini yineledi

Demokrat Parti, kongre çalışmalarına devam ederken, Lefkoşa ilçesine bağlı bölgelerden 32 kişinin partiye katıldığı açıkladı.

Genel Başkan Başbakan Yardımcısı Maliye Bakanı Serdar Denktaş katılım töreninde Kıbrıs Konusu ve hükümetle ilgili önemli mesajlar verdi.

Hem ülke koşulları, hem de müzakere sürecinin gidişatına bakıldığında zor günlerden geçildiğine işaret eden Serdar Denktaş, bu zor süreçte DP’ye büyük görevler düştüğünü söyledi.

Denktaş, “Belli ki bu yıl bir referandumla karşı karşıya kalacağız. Rum tarafının samimiyetsizliğini çok net görebiliyoruz. O gün geldiğinde şayet egemenliğimiz, eşitliğimiz ve beklentilerimiz o referandum belgesinin içerisinde yer almaz ise DP’ye çok büyük görevler düşecek. Zorlu bir görev bizleri bekliyor olacak” diye konuştu.

25 yıllık bir parti olan DP’nin, 13 yılını muhalefette, 12 yılını da iktidarda geçirdiğini hatırlatan Denktaş, “Bir aydan az bir süredir yeniden iktidarız. Bu kısa süre zarfında da farkımız ortada. Büyük bir caba, büyük bir yorgunluk, büyük bir uğraş, çok zor bir görev ancak sizlerin yaklaşımları, katılımları, bizimle kol kola yürüme istenci bendeki şevki daha da arttırıyor. Emin olun tüm zorlukların üstesinden geleceğiz” dedi.

Gençlere olan güvenini her fırsatta dile getirdiğini ifade eden Denktaş, gençlere “fikirlerinizi ortaya koymaktan hiç çekinmeyin” tavsiyesinde bulundu.

DP Genel Sekreteri Mehmet Erol Aktoprak da “DP’yi tercih eden kardeşlerim; siyasi parti tercihinden ziyade, KKTC’ye olan bağlılıkları, millet olarak daha güzel günlere ulaşmaya olan inancını sergilemektedir. Bunu söylemekten onur duyuyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1227 defa okunmuştur
Denktaş’Tan Önemli Açıklamalar Haberi

YORUMLAR
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
KIBRIS GÜNDEMİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2021 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Mail : | Yazılım: Doğru Ajans