Alihan Pehlivan

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alihan Pehlivan

Gönyeli’den tarih fışkırdı! 24.10.2011

24 Ekim 2011 Pazartesi Saat 12:53

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ne demişti? “-Gönyeli’de kanalizasyon sorunu tarih oldu” demişti. Hakikaten başkanın dediği doğru çıktı ve daha kış gelmeden Gönyeli’de merkez Sokak’ta tarih fışkırdı. Adı gibi Gönyeli’nin merkezinde vatandaş ayağında çizme ile yer altından taşan tarihi temizlemeye çalışıyor.  Gönyeli Merkez Sokakta oturanlar tarihin o güzel kokusunu içlerine çekiyorlar. Bakınız Gönyeli

Belediye Başkanı Ahmet Benli, Göyeli’de tarih olan kanalizasyon sorunu için basına neler söylemiş;

*Benli konuşmasında, “Bugünden yarına altyapı sorunları tarih oluyor” dedi. (14 Ekim 2011, Cuma 17.40 Türk Ajansı Kıbrıs)

*Bir kentte olması gereken çağdaş projeleri hayata geçiren Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Gönyeli’yi ‘Köyden Kente’ dönüştürmenin gururunu yaşıyor ve vurguluyor: “Gönyeli büyür, bütçesi de büyür, ancak sorunları hiçbir zaman büyümez (16 Mayıs 2011 Pazartesi 23:07 Havadis Gazetesi)

*Benli, “Kanalizasyon ağı % 80’e çıkmış tek kentin Gönyeli” olduğunu gururla paylaştı. 02.05.2010 – Yenidüzen)

Bugün 24 Ekim Pazartesi, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’nin dediği gibi Gönyeli’de kanalizasyon sorunu maalesef tarih olmadı. Gönyeli Merkez Sokakta boklar yeryüzüne fışkırdı. Üstelik önümüz kış. Aşıklar tepesinde oturan vatandaşın sıçtığı boklar bu kış Yenikentte’ki villalardan çıkacak. Tarih bunu da yazacak! Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’ye duyurulur….

 

Bu zamanda böyle tüccar olunmaz,

Sayın Başbakan İrsen Küçük, Sayın Maliye Bakanı Ersin Tatar, Sayın KTTO Başkanı Günay Çerkez, Sayın Tüketici Hakları Derneği Başkanı Hasan Işık ve diğer tüm ilgililer. Bu yazı size itilaf olunur. Malum Türkiye’de geçen hafta tütün ürünlerine okkalı bir zam geldi. O günden bu yana KKTC’de sigara ithalatçıları marketlere sigara dağıtımı yapmıyorlar. Depolarında olmasına karşın vatandaşa sigara dağıtımı yapmıyorlar. Çünkü zam bekliyorlar. Zam olsun ki ellerindeki mevcut sigaraları pahalı fiyattan vatandaşa kazıklasınlar. Bu zamanda bu kadar ahlaksız tüccar olunmaz. Lütfen bu ahlaksızlara gereken dersi verin ve vatandaşı keriz yerine koyan bu para düşkünleri de boyunlarının ölçüsünü alsınlar.

 

Seviyorum /Sevmiyorum

Eskiden kalabalıkları seviyordum, şimdi yalnız kalmayı,

Eskiden film seyretmeyi seviyordum, şimdi okumayı,

Eskiden iktidarı seviyordum şimdi muhalefette kalmayı,

Eskiden Özkan’ı seviyordum şimdi Soyer’i,

Eskiden Galatasaray’ı sevmiyordum şimdi Trabzon’u sevmiyorum,

Eskiden takım elbise giymeyi seviyordum şimdi tişört giymeyi,

Eskiden gezmeyi seviyordum şimdi sabit kalabilmeyi,

 

Bir doğru bir yanlış

Birleşik Kıbrıs Partisi, Libya’da yaşanan olaylarda Muammer Kaddafi’nin öldürülmesini ve YDÜ’de yaşanan olaylarda Kürt öğrencilerin tutuklanmasını kınamış. Bir DOĞRU Bir YANLIŞ’ı götürmüyor maalesef. YDÜ’de olayları çıkaranlar tutuklandı ve gönderildi. Acaba BKP ne zaman anlayacak bu gerçeği.

 

 

GÜNÜN SÖZÜ

Meme kanserine karşı yapacağımız etkinlikte memesi alınan bayanlara silikon meme almak için gerçekleştireceğimiz kuğulu parkta pasta-çörek kermesine de kendiniz de bir şeyler hazırlayarak katılabilirsiniz yada benim poğaçalarımdan satın alarak destek verebilirsiniz...

Raziye Kocaismail

 

BİZİM TEMEL

Temel ilk cinsel tecrübesini 50 yaşında yaşamış. Tabii heyecana dayanamayıp Hakkın rahmetine kavuşmuş. Yüzündeki gülümseme 3 günde geçebilmiş. Tabutu kapatmaları da 3 hafta sürmüş.

 

Bu yazı toplam 16363 defa okunmuştur
YORUMLAR
Bu Makaleye Yorum Yapılmamış.
KIBRIS GÜNDEMİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2021 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Mail : | Yazılım: Doğru Ajans