Deniz Gürgöze

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Deniz Gürgöze

Meclis, Dizilere Fark Attı 28.12.2011

28 Aralık 2011 Çarşamba Saat 15:24

Çocukların genelde oyun oynarken en nefret ettikleri ses ‘Game Over’ sesidir… Yani bir savaşa girersiniz ve rakibinizi yenmeniz gerekir. Rakibinizi yenemediğiniz takdirde rakibiniz tarafından devre dışı bırakılıp, ‘Game Over’ olursunuz. Yani Türkçesi ‘Oyun Biter’ .


Meclis, dün akşam hareketli saatler yaşadı yine…


TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ikinci kez adını kazımak istedi Meclis kürsüsüne.. Bence başarılı da oldu. Neden mi? Çünkü kimsenin yapmadığını yaparak, illaki fark yaratıp, sesimi duyuracağım diyor. Ve de duyuruyor.


Meclisi izlemek, dizi izlemek gibi bir şey oldu. Yani artık heyecanla bekliyoruz meclisteki konuşmaları. ‘Arkası yarın’ vardı bir zamanlar radyoların rağbette olduğu yıllarda… Hatırlıyorum da eski yılların vazgeçilmeziydi ‘Arkası Yarın’… Heyecanla ne olacağını bekleyip, dururduk. Sonra televizyonlar çıktı. Kanal sayısı arttı. Ve bu kanallar rağbette olmak için dizilere ağırlık vermeye başladı.


KKTC medyası, nedense dizilerle pek haşır neşir değil.  Yerli kanallarımız siyasetten başka bir konu olmadığından gündemi sürekli sıcak tutmak için haber ağırlıklı programlara yer veriyor. Dizilerle kanallarımız zaman öldürmüyor. İyi ki de öldürmüyor. Zaten meclisimiz de dizilere taş çıkaracak nitelikte. Her hafta farklı bir heyecan yaşadığımız meclis görüntüleri artık ‘Arkası Yarın’ gibi ne olacak acaba? Dedirtmeye başladı.


Sağ olsun Mehmet Çakıcı, bizi kanallara hatta internet haber sitelerine bağlamayı başardı.

 

 

Bu yazı toplam 115923 defa okunmuştur
YORUMLAR
Bu Makaleye Yorum Yapılmamış.
KIBRIS GÜNDEMİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2021 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Mail : | Yazılım: Doğru Ajans