15 Haziran 2026 Pazartesi

63 gram kenevir, 15 gram kokain: 2 gün tutuklular

KIBRIS 18
Yayınlama: 03 Haziran 2026 Çarşamba 18:00 | Güncellendi: 12.06.2026 06:03 | Kaynak: Kıbrıs Gazetesi | Editör: Kktc Medya
Lefkoşa’da meydana gelen “hintkeneviri ve kokain alma ve tasarrufu” suçlarından tutuklanan M.S.S.B ile K.Y.A.A. mahkemeye çıkarıldı.
63 gram kenevir, 15 gram kokain: 2 gün tutuklular

Lefkoşa’da meydana gelen “hintkeneviri ve kokain alma ve tasarrufu” suçlarından tutuklanan M.S.S.B ile K.Y.A.A. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Tutku Kızıltaç olguları aktardı. Polis, 2 Haziran 2026 tarihinde Cürümleri Önleme Şubesinin, zanlı M.S.S.B’nin evinde uyuşturucu olduğuna dair bilgi aldığını, aynı gün ekiplerini söz konusu adrese giderek, her iki zanlının birlikte yaşadığı ikametgahta arama yaptığını açıkladı.

Polis, evde yapılan aramada 63 gram hintkeneviri ile 15 gram kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin bulunarak, emare alındığını belirtti. Polis, her iki zanlının da tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını söyledi. Ele geçirilen maddelerin analize gönderileceğini, alınacak ifadeler olduğunu kaydeden polis, zanlıların cep telefonlarının da inceleneceğini belirterek, 2 gün ek süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi