23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

7. Lefke Ceviz Festivali Bu Hafta Sonu Yapılıyor

7. Lefke Ceviz Festivali,  bu hafta sonu yapılıyor. Lefke Turizm Derneği ile Lefke Belediyesi’nin düzenlediği iki günlük festival çerçevesindeki etkinlikler 11.00 ile 21.00 saatleri arasında Lefke çarşı merkezinde yer alacak. Festivali
Yayınlama: 24.05.2016 03:00 Güncellendi: 18.09.2025 13:46 3178 okuma
7. Lefke Ceviz Festivali Bu Hafta Sonu Yapılıyor

PAZARTESİ DE KONSER VERİLECEK

Lefkoşa, 24 Mayıs 16 : 7. Lefke Ceviz Festivali,  bu hafta sonu yapılıyor.

Lefke Turizm Derneği ile Lefke Belediyesi’nin düzenlediği iki günlük festival çerçevesindeki etkinlikler 11.00 ile 21.00 saatleri arasında Lefke çarşı merkezinde yer alacak. Festivalin açılışını Lefke’nin eski esnafları yapacak.

Lefke’nin uluslararası cittaslow ağına katılmasıyla birlikte, “Sakin Şehir Lefke Sizi Çağırıyor “ sloganıyla düzenlenecek olan Lefke Ceviz Festivali, üreticiyi ve üretimi destekleyen bir anlayışla, yerel özelliklerin yansıtıldığı, sanatsal bir içerikle düzenleniyor.

Festival kapsamında pazartesi akşamı ise Lefke Kültür ve Sanat Derneği, Lefke Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de konser verecek.