AKSA Süper Lig’in yeni ekibi Aslanköy’ün Kayseri Erciyes kampı tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Sedat Devecioğlu yönetimindeki Aslanköy, 17 Ağustos tarihine kadar Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp gerçekleştiriyor.
Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne 3’ü kaleci olmak üzere 25 futbolcu ile devam eden zorlu çalışmalarla Aslanköy tarihinde ilk kez mücadele edeceği Süper Lig’e hazırlanıyor.
Sakatlıkları bulunan Samet, Tahir ve Pacome’nin de takımla birlikte olması yüzleri güldürürken Teknik Direktör Sedat Devecioğlu ve ekibi nezaretinde günde çift idmanla devam eden çalışmalarda oyuncuların hırsı ve motivasyonu ise gerek yöneticileri gerekse de teknik heyeti memnun ediyor.