4 Ekim 2025 Cumartesi
TÜRKİYE

Bağış, Bitmekde olan siyasilerin olayıdır

TC Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, KKTC’deki protestoların “KKTC’de bitme tükenme noktasına gelmiş bazı siyasilerin hassasiyetleri kaşıması” olduğunu söyledi.
Yayınlama: 10.02.2011 02:00 Güncellendi: 04.10.2025 07:27 700 okuma
Bağış, Bitmekde olan siyasilerin olayıdır

Bugün Tv'ye açıklama yapan Bağış, diğer şeyler yanında KKTC'de yaşanan protestolara da değindi. Bağış, KKTC'de "bitme tükenme noktasına gelmiş bazı siyasilerin" yeniden canlanmak için Türkiye üzerinden oradaki "hassasiyetleri kaşıdığını" ya da Rum kesimi ile işbirliği yaparak Türkiye'ye birtakım mesajlar vermeye çalışmasının kendilerini üzdüğünü belirtti.

"Darısı biten değirmen kendi taşını öğütürmüş" diyen Bağış, bu kesimlerin de hüsrana uğrayacağını belirterek, KKTC davasının milli dava olduğunu, iktidar muhalefet ayrımı yapmadan KKTC'ye her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.