8 Kasım 2025 Cumartesi
KIBRIS

BKP den Koop - Süt e destek

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Sekreteri İzzet İzcan başkanlığındaki bir heyet, grevde olan Koop-Süt çalışanlarını ziyaret ederek destek belirtti.
Yayınlama: 24.05.2012 03:00 Güncellendi: 06.11.2025 00:41 559 okuma
BKP den Koop - Süt e destek


BKP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, İzzet İzcan, ziyaret sırasında basına yaptığı açıklamada, “Tüm kurumlarda oynanan batır-sat oyunu, Koop-Süt ve Kooperatifte de oynanıyor” diyerek, “Koop-Süt çalışanlarının aylardır maaşlarının ödenmediği, Kurumun üretim yapması engellenerek zarara sokulduğu, batmış görüntüsü vererek AKP yanlısı sermaye gruplarına peşkeş çekilmek istendiği” iddialarında bulundu.

 

 

 


Kooperatif’in ortadan kaldırılması durumunda, çalışanların açlığa terk edileceği; hayvancı, çiftçi ve köylünün ise çok zor durumda kalacağı görüşünü ortaya koyan İzcan,  “BKP, özelleştirme adı altında uygulamaya konan bu yok etme siyasetinin karşısında olmaya, toplumun malı olan kurumlarımıza sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.