Başkent Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı bölgesinde yaşanan taciz olayı, duyan herkesi hayretler içerisinde bıraktı ve bu nasıl bir sapıklık dedirtti.
Bölgede infial neden olan gelişme, evine gitmek için önceki gün saat 16.30 sıralarında yolda yürüyen H.K isimli bir kadına, araç içerisinden seslenen 26 yaşındaki M.Ö’nün, cinsel organını çıkartıp göstermesiyle gerçekleşti. Bu inanılması güç taciza maruz kalan H.K, olaydan sonra polise giderek şikâyetçi oldu.
Polis tarafından gözaltına alınan ve dün tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarılan M.Ö, söz hakkı alarak, “Pişmanım. Yemin ederim bir daha böyle bir şey yapmayacağım' dedi.
POLİS, “CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ”:
Polis, kimliği tespit edilen M.Ö’yü “ahlaka ve adaba aykırı hareket” suçlamasıyla gözaltına aldı. Zanlıyı tutukluluk talebi ile dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkaran polis, olayla ilgili bulguları aktardı.
Polis, zanlı M.Ö’nün, 9 Mayıs 2012 tarihinde umumi bir yer olan Reyhan Sokak’ta ES 995 plakalı araç içerisinde cinsel organını çıkarıp, H.K. isimli kadına gösterdiğini söyledi.
CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE:
Zanlının “ahlaka ve adaba aykırı hareket” suçlamasıyla tutuklandığını, aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının can güvenliğinin tehlikede olduğuna vurgu yapıp 1 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede söz hakkı alan zanlı M.Ö, “Pişmanım. Yemin ederim bir daha böyle bir şey yapmayacağım' dedi. Mahkeme, can güvenliği tehlikede olan zanlının 1 gün tutuklu kalmasına karar verdi.