23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Buse Özvurulmuş yoğun bakımda

Erhan Bişmiş’in hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 18 yaşındaki Buse Özvurulmuş yeniden yoğun bakıma alındı
Yayınlama: 19.12.2012 02:00 Güncellendi: 22.09.2025 18:29 1419 okuma
Buse Özvurulmuş yoğun bakımda

Gönyeli Çemberi yakınlarında Pazar sabahı meydana gelen ve 19 yaşındaki Erhan Bişmiş’in hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 18 yaşındaki Buse Özvurulmuş, yeniden yoğun bakıma alındı. Önceki gün yoğun bakımdan çıkarılarak servise alınan Özvurulmuş’un sağlık durumunun yeniden ağırlaştığı öğrenildi.

 


Ülkeyi yasa boğan kazada ağır yaralanan ve önceki gün yoğun bakımdan çıkarılarak ortopedi servisinde tedavisine devam edilen Buse Özvurulmuş’un sağlık durumu dün akşam saatlerinde yeniden ağırlaştı.

 


Hastanedeki endişeli bekleyişleri devam eden ailesi, yakınları, arkadaşları ve sevenleri şimdi Buse’nin sağlığına kavuşması için dualar ediyor.

 


Kaza nasıl olmuştu?

 


Erhan Bişmiş’in hayatını kaybettiği, Buse Özvurulmuş’un ise ağır yaralandığı kaza, Pazar sabahı saat 05.00 sıralarında yaşanmıştı.

 


23 yaşındaki Cenk Atunlar’ın yönetimindeki KE 043 plaklı salon araç, Gönyeli’den süratli şekilde Lefkoşa - Güzelyurt anayoluna giriş yaptığı sırada direksiyon hâkimiyetini kaybetmiş ve orta refüj üzerindeki aydınlatma direğini yerinden söktükten sonra karşı şeride geçerek Güzelyurt istikametine seyreden 28 yaşındaki Can Aktanlı’nın yönetimindeki GV 984 plakalı araca, ardından da 25 yaşındaki İskender Kerim Özdemir yönetimindeki JP 021 plakalı salon araca çarpmıştı.