7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

Çakıcı: Susmayacağım

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa milletvekili Mehmet Çakıcı, Meclis’te basın toplantısı düzenledi. Toplantıda partinin Mağusa eski ilçe başkanı Mustafa Emiroğluları, Tarım Eski Bakanı Sami Dayıoğlu ve bazı partililer de hazı
Yayınlama: 05.10.2016 03:00 Güncellendi: 02.11.2025 18:11 251 okuma
Çakıcı: Susmayacağım

Toplumcu Demokrasi Partisi Lefkoşa milletvekili Mehmet Çakıcı, Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda partinin Mağusa eski ilçe başkanı Mustafa Emiroğluları, Tarım Eski Bakanı Sami Dayıoğlu ve bazı partililer de hazır bulundu.

Eski genel başkan ve kurucu başkan olarak Parti’nin Meclis’teki temsilciliği görevini yıllardır yürüttüğünü hatırlatan Çakıcı, Parti Genel başkanı Cemal Özyiğit’in Meclise yazı göndererek parti temsilciliği görevini bundan sonra Hüseyin Angolemli’nin yürüteceği bilgisini verdiğini, kendisinin de bu bilgiyi Meclis çalışanlarından öğrendiğini söyledi.

Buna saygı duyduğunu ancak siyasi etik ve ahlaka aykırı olduğunu belirten Çakıcı, “Biz burada genel başkanın temsilcisi değil, halkın temsilcisiyiz. Genel başkanın vekaleti diye bir şey söz konusu değildir” dedi.

Yaşananların Mustafa Emiroğluları’nın disipline verilmesi ile başlayan bir süreç olduğunu kaydeden Çakıcı, “Ben susmayacağım. Buradayım. TDP içindeki görevime sonuna kadar devam edeceğim” dedi.