23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
GAZİMAĞUSA

Daü’den Gazimağusa Kaymakamlığına Eğitim Semineri

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM), Gazimağusa Kaymakamlığı personeline “Vatandaşla Etkin İletişim ve Davranış Becerileri” konulu eğitim semineri verdi.
Yayınlama: 28.03.2011 02:00 Güncellendi: 22.09.2025 02:17 4598 okuma
Daü’den Gazimağusa Kaymakamlığına Eğitim Semineri

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre DAÜ Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda yer alan eğitim semineri, DAÜ-SEM eğitmenlerinden DAÜ Genel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Uzman Kenan Başaran tarafından verildi.

Üç saat süren eğitimde “Biz Kimiz?”, “Vatandaşla İletişim” ve “Empati” başlıkları altında Kaymakamlık personelinin kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunacak bilgiler verildi.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici, seminerin ardından yapılan sertifika töreninde yaptığı konuşmada, kamu ve özel sektör çalışanlarının verimli olabilmelerinin ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmelerinin kendilerini geliştirmeleriyle mümkün olacağını ifade etti.

Ekşici, çalışan personelin verimli olabilmesi için sistematik olarak sosyal, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri eğitim kanalıyla vermenin zorunluluk olduğunu, bu yüzden hizmetiçi eğitimin periyodik olarak uygulanması gerektiğini kaydetti.