23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Daü Yasa Tasarı Geçici Komitesi Toplandı

Cumhuriyet Meclisi’ndeKuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Kuruluş Yasa Tasarısını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (AD-HOC) Komite, bugün UBP Milletvekili Erdal Özcenk başkanlığında toplandı. 
Yayınlama: 26.02.2016 02:00 Güncellendi: 20.09.2025 03:06 286 okuma
Daü Yasa Tasarı Geçici Komitesi Toplandı

Lefkoşa, 26 Şubat 16 : Cumhuriyet Meclisi’ndeKuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Kuruluş Yasa Tasarısını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici Komite, bugün UBP Milletvekili Erdal Özcenk başkanlığında toplandı. 

Meclisten verilen bilgiye göre, Kuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Kuruluş Yasa Tasarısını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici Komite, gündeminde bulunan, Kuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Kuruluş Yasa Tasarısı’nı görüştü. Komite, Yasa Tasarısı ile ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantıda devam edecek.


Kuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Kuruluş Yasa Tasarısını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici Komitetoplantısına, Komite Başkanı  Erdal Özcenk, CTPMilletvekili Mehmet Çağlar,TDP Milletvekili Zeki Çeler, UBP Milletvekili  Dursun Oğuz ve CTP Milletvekili Ferdi S. Soyer ile davetli olarak  Bütçe Dairesi Müdürlüğü, Personel Dairesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden yetkililer katıldı.