23 Eylül 2025 Salı
KIBRIS

Denktaş, Zekâ Çorba Ortaokulu Okul Aile Birliği Heyetini Kabul Etti

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Gönendere Şht. Zekâ Çorba Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Çorba ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
Yayınlama: 06.01.2017 03:00 Güncellendi: 20.09.2025 07:25 294 okuma
Denktaş, Zekâ Çorba Ortaokulu Okul Aile Birliği Heyetini Kabul Etti

Lefkoşa, 5 Ocak 17 : Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Gönendere Şht. Zekâ Çorba Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Çorba ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
 
Bakanlık açıklamasına göre okul heyeti, okulun ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda destek istedi. Okul binasının restorasyonu, bahçe duvarının ve pencerelerin tadilatı, engelli öğrenciler için tuvalet, bilgisayar dahil teknik donanım gibi sıkıntıların giderilmesi için destek isteyen okul heyeti, talep listesini Denktaş’a sundu.

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş da, okul aile birliğine her tür katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.