23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’Nde Yeni Dönem

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, sürekli ilaç kullanan hastalar için yeni dönem başlattı. Buna göre, 4 aydan beri sürekli ilaç kullanan hastalar 6 aylık ilaçlarını artık tek bir reçeteyle alabilecek.
Yayınlama: 27.04.2016 03:00 Güncellendi: 18.09.2025 02:12 255 okuma
Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’Nde Yeni Dönem

SÜREKLİ İLAÇ KULLANAN HASTALAR TEK REÇETEYLE 6 AYLIK İLAÇ ALABİLECEK

Lefkoşa, 27 Nisan 16 : Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, sürekli ilaç kullanan hastalar için yeni dönem başlattı. Buna göre, 4 aydan beri sürekli ilaç kullanan hastalar 6 aylık ilaçlarını artık tek bir reçeteyle alabilecek.

Bu uygulama, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersan Berksel tarafından duyuruldu.

Yazılı bir açıklama yapan Başhekim Berksel, hastaların doktorlarından talep etmeleri durumunda 6 aylık ilaçlarını tek reçeteye yazdırabileceğini söyledi.

Bu uygulamanın 4 aydan beri sürekli ilaç kullanan hastalar için geçerli olduğunu belirten Ersan Berksel, “Hastalarımıza o gün 2 aylık ilaçları verilecek. Geri kalan 4 aylık ilaçlar 2’şer ay arayla reçete yazdırılmadan direkt olarak hastane eczanesinden alınabilecek” dedi.