29 Haziran 2026 Pazartesi

Eğitim Bakanı Dürüst, Makedonya’Dan Gelen Belediye Başkanlarını Kabul Etti

KIBRIS 374
Yayınlama: 17 Mart 2016 Perşembe 02:00 | Güncellendi: 28.06.2026 08:55
Esentepe Belediyesi’nin davetlisi olarak Balkan Buluşması’na katılmak için KKTC’ye gelen Makedonya’dan bazı belediye başkanları ve Türkiye’deki Balkan dernekleri ile federasyonları heyeti, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst tarafında
Eğitim Bakanı  Dürüst, Makedonya’Dan Gelen Belediye Başkanlarını Kabul Etti

Lefkoşa, 17 Mart 16 : Esentepe Belediyesi’nin davetlisi olarak Balkan Buluşması’na katılmak için KKTC’ye gelen Makedonya’dan bazı belediye başkanları ve Türkiye’deki Balkan dernekleri ile federasyonları heyeti, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst tarafından kabul edildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kabulde konuşan Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, konuk heyetin “Balkan Buluşması” nedeniyle KKTC’de bulunduğunu, etkinliğin amacının iki ülke arasında turizm kültürünü geliştirmek olduğunu kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst de, organizasyonun güzel olduğunu belirtti ve başarıya ulaşmasını temenni etti.

Birlikten her zaman güç doğduğunu söyleyen Dürüst, “İletişim iyi kullanıldığı takdirde dostluk köprüleri sonsuzluk boyutlarına ulaşır” dedi.

Konuk Belediye Başkanları da kendilerini tanıtarak belediyeleri hakkında Bakan Dürüst’e kısa bilgiler verdiler.