7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

Ertuğruloğlu’Nun Sağlık Durumu

Ulaştırma Bakanı Ertuğruloğlu’nun 12 saatlik uyutulma süreci dün akşam bitti. Ertuğruloğlu’nun sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi..
Yayınlama: 10.03.2016 02:00 Güncellendi: 06.11.2025 02:55 2582 okuma
Ertuğruloğlu’Nun Sağlık Durumu

Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tutulmaya devam ediliyor.
Bakan Ertuğruloğlu’nun 12 saatlik uyutulma süreci dün akşam 22.45’te bitti.
YDÜ Hastanesi Başhekimi Doktor Sevim Erkmen Bakan Ertuğruloğlu’nun sağlık durumu hakkında BRT’ye bilgi verdi.

Erkmen, Bakan’ın stabil durumda olduğunu ancak riskli bir by-pass operasyonu geçirdiği için yoğun bakımda tutulmaya devam edeceğini söyledi.

Erkmen Bakan Ertuğruloğlu’nun ne zaman yoğun bakımdan çıkarılacağına ilişkin olarak ise durumunun takip edileceğini belirtti.

Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde dün 4 buçuk saat süren bir bypass operasyonu geçirmiş, doktorları Ertuğruloğlu’nun iyileşme sürecinin 2 ay alabileceğini kaydetmişti.