10 Temmuz 2026 Cuma

Eski Kthy çalışanlarına 4 Milyon TL

EKONOMİ 1,237
Yayınlama: 28 Ekim 2011 Cuma 03:00 | Güncellendi: 09.07.2026 00:23 | Editör: Kktc Medya
2012 bütçesinde KTHY çalışanlarının eksik kalmış prim borçlarının ödenmesi için 4 milyon TLlik ödenek konulduğunu açıkladı.
Eski Kthy çalışanlarına 4 Milyon  TL

Çavuşoğlu, böylece KTHY battığı için devletin üstlendiği sorumlulukların yerine getirilmiş ve toplamda KTHY çalışanlarının sigorta primleri için 10.5 milyon TL'nin ödenmiş olacağını söyledi.


Emekli yaşı gelenlerin emeklilik hakkını elde edeceğini, bu hakkı elde edemeyenlerin ise yatırımlarına devam edebileceğini belirten Çavuşoğlu, "2012'nin, 2011'den daha iyi geçeceğini umut ediyoruz. Bütçenin ülkemizde faydalı olmasını ve hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.


Çavuşoğlu, soruları yanıtlarken 1 Ocak 2012'den itibaren uygulamaya girecek 2012 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı'nın Bakanlar Kurulu'nca onaylandığını ve meclise sevk edildiğini; mecliste de önce komitede, ardından genel kurulda görüşüleceğini hatırlattı.