1 Haziran 2026 Pazartesi
KIBRIS

Fenerbahçe’de ayrılık

Brezilya Serie A ekiplerinden Atletico Mineiro’nun Fenerbahçe’de forma giyen Fred ile anlaşmaya vardığı ve Sarı-lacivertli kulüple pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi.
Yayınlama: 01.06.2026 21:39 Güncellendi: 01.06.2026 19:00 0 okuma
Fenerbahçe’de ayrılık

Brezilya Serie A ekiplerinden Atletico Mineiro’nun Fenerbahçe’de forma giyen Fred ile anlaşmaya vardığı ve Sarı-lacivertli kulüple pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi.

Yeni sezon planlaması ve transfer çalışmaları için başkanın seçilmesi beklenirken, Sarı-lacivertli kulüple ilgili transfer haberleri de gelmeye devam ediyor.

Brezilya basınından Globo’da yer alan habere göre; Brezilya Serie A ekiplerinden Atletico Mineiro, Fred ile anlaştı.

Atletico Mineiro’nun Fenerbahçe ile bonservis pazarlığı yaptığı belirtildi.

 

SEÇİM SONRASI, TRANSFER SÜRECİ HIZLANACAK

Mineiro ve 33 yaşındaki oyuncunun, 2029 yılına kadar geçerli ve 1 yıl uzatma opsiyonlu bir sözleşme için anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Fred’in maaşının, Fenerbahçe’den kazandığı ücretle aynı olacağı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin yeni yönetiminin belli olmasının ardından transfer sürecinin hız kazanacağı bildirildi.

Fred geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 45 maçta 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi