ATAOĞLU: “TARİHTE 16 KEZ DEVLETİ TÜRLÜ OYUNLARLA YIKILAN VE 17. KEZ DEVLET KURAN BU YÜCE MİLLET ALÇAKÇA SALDIRILAR KARŞISINDA ASLA GERİ ADIM ATMAYACAKTIR”
Lefkoşa, 11 Aralık 16 : Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.
Ataoğlu mesajında, “Tarihte 16 kez devleti türlü oyunlarla yıkılan ve 17. kez devlet kuran bu yüce millet alçakça saldırılar karşısında asla geri adım atmayacaktır” dedi.
Ataoğlu mesajında şunları kaydetti;
“Türkiye Cumhuriyeti’nin istikrarını, ilerleyişini, gelişmesini hedef alan, birliği ve huzuru bozmaya yönelik hareket edenler tarafından düzenlenen terör saldırısı karşısında Büyük Türk Milletinin her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğini ortaya koyacağına yürekten inanıyorum.
Tarihte 16 kez devleti türlü oyunlarla yıkılan ve 17. kez devlet kuran bu yüce millet alçakça saldırılar karşısında asla geri adım atmayacaktır.
Türk Milleti, bu saldırılar karşısında daha da kenetlenerek birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir.
İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”