Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre, şubat ayı içerisinde faaliyete geçecek Sanat Atölyesi, çocuk, genç ve yetişkin bireylere sanatla temas etmek, uygulayarak deneyimlerini artırma şansı verecek.
Yapılan açıklamada, iki ay sürecek ilk kursun, 5-8(çocuk), 9-13(genç) ve 16 yaş üstü (yetişkin) olarak üç ayrı yaş gurubuna ayrılacağı belirtildi.
Atölye çalışmalarının ardından, katılımcılara sertifika verileceği ve ortaya çıkacak sanat objelerinden de bir sergi açılacağı kaydedildi.
Açıklamada, Sanat Atölyesi kurslarına katılmak isteyen vatandaşların, Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’ne kayıtlarını yaptırmaları veya ayrıntılı bilgi için Girne Belediyesi adına kurs eğitmeni Zehra Sonya’ya (0533 866 3085) ulaşmaları gerektiği belirtildi.