EYLEMİN 6'NCI GÜNÜNDE TAKVİYE ARACLARLA MESLİS ÖNÜNE GELİNECEK
NAİMOGULLARI: "HAFTASONU GEREKLİ TEMASLARI KURDUK, ACILIMLAR YETERLI DEĞİL. CUMA GÜNKÜ NOKTADAYIZ"
Düzova, 13 Kasim 16 : Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Baskanı Mustafa Naimoğulları, hükümetin talepleriyle ilgili açılımlarının yeterli olmadığını kaydederek, üreticilerin Lefkosa'daki araclı eyleme yarın Cumhuriyet Meclisi önünde devam edeceğini duyurdu.
TAK'a yaptığı açıklamada, Hayvan Üreticileri ve Yetistiricileri Birligi yönetiminin bu aksamki toplantisinda oybirligiyle "eyleme devam" karari aldığını ifade eden Naimogullari, "Haftasonu hukumet yetkilileriyle temaslarımız oldu. Gerekli diyalogu kurduk ama açılımlar yeterli değil. Cuma günkü noktadayiz"dedi.
Bir kısım aracın Basbakanlığın park yerinde olduğunu, bir kısım aracin da iş gereği haftasonu köylere döndüğünü belirten Naimogullari, "üreticiler takviye araclar yarin Lefkosa'ya gelecek" dedi.
Naimogullari ,üreticilerin Lefkosa'daki eyleme 6'nci günde Meclis önünde devam edecegini aktardi. Ureticiler, süt, arpa, akaryakit, su fiyatlarinda düzenleme talebiyle 9 Kasim'da baskentte eylem başlatmıştı.
Haber: Rahme Çiftcioğlu