23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Hayvancılık Ve Su Ürünleri Çalıştayı Gerçekleştiriliyor

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Hayvancılık Dairesi 29-30 Eylül tarihlerinde Girne’de, Hayvancılık ve Su ürünleri Çalıştayı gerçekleştiriyor.
Yayınlama: 28.09.2016 03:00 Güncellendi: 20.09.2025 03:47 362 okuma
Hayvancılık Ve Su Ürünleri Çalıştayı Gerçekleştiriliyor

Lefkoşa, 27 Eylül 16 : Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Hayvancılık Dairesi 29-30 Eylül tarihlerinde Girne’de, Hayvancılık ve Su ürünleri Çalıştayı gerçekleştiriyor.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Çalıştayda, hayvancılık ve su ürünlerinin mevcut durumu,  hayvancılık alanındaki mevcut uygulamaların neden olduğu sorunlar ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri, hayvansal ürün çeşitliliği ve güvenli üretim ele alınacak.

Girne Merit Park Hotel’de 29 Eylül Perşembe saat 09.30’da başlayacak Çalıştayın açılışına, Başbakan Hüseyin Özgürgün ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu da katılacak.

Hayvancılık sektörünün toplam 8 başlıkta ele alınacağı Çalıştaya yüze yakın profesör, sektör temsilcisi ve üreticinin katılacağı ve Çalıştay sonunda bir sonuç raporu hazırlanacağı belirtildi.