16 Temmuz 2026 Perşembe

İki Belediyenin Ortak Projeleri Ele Alındı

OTOMOBİL 437
Yayınlama: 10 Mayıs 2019 Cuma 03:00 | Güncellendi: 14.07.2026 08:15
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Güney Lefkoşa Belediye Başkanı Konstantinos Yorgacis, Birleşmiş Milletler yetkililerinin daveti ile bir araya geldi. Görüşmede iki belediyenin ortak projeleri ele alındı. Lefkoşa Türk B
İki Belediyenin Ortak Projeleri Ele Alındı

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Güney Lefkoşa Belediye Başkanı Konstantinos Yorgacis, Birleşmiş Milletler yetkililerinin daveti ile bir araya geldi. Görüşmede iki belediyenin ortak projeleri ele alındı.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, her yıl gerçekleştirilen ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi, Kıbrıs’taki BM Barış Gücü  Misyon Şefi Elizabeth Spehar’ın, iki belediyenin yetkililerini misafir ettiği öğle yemeğine, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Güney Lefkoşa Belediye Başkanı Konstantinos Yorgacis, Birleşmiş Milletler Sivil İşler Şefi Faylene Woolley ile her iki belediyenin bazı  meclis üyeleri ve ilgili birim personeli katıldı.

Toplantıda, iki belediyenin sürdürmekte olduğu ortak projelerin yanı sıra gelecekte  hayata geçirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.