29 Haziran 2026 Pazartesi

“İlham Veren Kadınlar” Etkinliği Gerçekleştiriliyor

KIBRIS 421
Yayınlama: 08 Mart 2018 Perşembe 03:00 | Güncellendi: 27.06.2026 18:52
Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde “İlham Veren Kadınlar” temalı bir etkinlik gerçekleştiriyor. Yapılan açıklamaya göre, bugün Amfi 102’de yer alacak etkinlik saat 14.30’da başl
“İlham Veren Kadınlar” Etkinliği Gerçekleştiriliyor

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde “İlham Veren Kadınlar” temalı bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Yapılan açıklamaya göre, bugün Amfi 102’de yer alacak etkinlik saat 14.30’da başlayacak. Halka açık ve ücretsiz düzenlenen etkinlikte, 4 kişiye “Kadın Sağlığı Check-up Paketi” hediyesi de verilecek.

Etkinliğe, KKTC’nin ilk kadın Başbakanı ve Cumhuriyet Meclisi’nin geçen dönem Başkanı, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sibel Siber, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı, Büyüme- Gelişme ve Pediatrik Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Rüveyde Bundak, seramik sanatçısı Bedia Kale, sosyolog ve Yoga eğitmeni Özlem Var konuşmacı olarak katılacak.