7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

İzinsiz İnşaata Geçit Yok!…

Girne Kaymakamlığı, Alsancak Belediyesi’ne bağlı Ilgaz köyünde 2 inşaatı izinsiz olduğu gerekçesiyle mühürledi.
Yayınlama: 22.02.2016 02:00 Güncellendi: 07.11.2025 01:10 312 okuma
İzinsiz İnşaata Geçit Yok!…

Girne Kaymakamlığı, Alsancak Belediyesi’ne bağlı Ilgaz köyünde yaptığı denetimlerde, izinsiz olduğu gerekçesiyle 2 inşaatı mühürledi.

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, konuyla ilgili açıklamasında, izinsiz olduğu tespit edilen her iki inşaat için yasal süreç başlatılacağını kaydetti.

Turizm açısından büyük bir öneme sahip bölgede çarpık yapılaşmanın önlenmesi için izinsiz her türlü gelişmenin engellenmesi gerektiğini ifade eden Envergil, denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Herhangi bir yaptırımla karşılaşmamaları için vatandaşlardan yasalara uymalarını isteyen Envergil, bunun yanında gözlemledikleri yasadışı uygulamaları da ilgililere bildirmelerini rica etti.