7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

Kadın Basketbolu İçin Girişim

(BRT SPOR) Ertuğ Nasıroğlu başkanlığındaki Basketbol Federasyonu, Leventspor ve kendilerini “Reverse Team” olarak tanıtan eski sporcular, ülke kadın basketbolunu canlandırmak amacıyla harekete geçti. “Kadınlar sahayı bastı, potanın
Yayınlama: 28.04.2016 03:00 Güncellendi: 04.11.2025 16:31 359 okuma
Kadın Basketbolu İçin Girişim

Ertuğ Nasıroğlu başkanlığındaki Basketbol Federasyonu, Leventspor ve kendilerini “Reverse Team” olarak tanıtan eski sporcular, ülke kadın basketbolunu canlandırmak amacıyla harekete geçti.

“Kadınlar sahayı bastı, potanın pasını attı” sloganı ile yola çıkan ekip dün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında ilk adımda düzenlenecek turnuvanın detaylarını paylaştı.

2016-2017 sezonunda Bayan Basketbolunun hayata geçirilmesinin hedeflendiği girişimler çerçevesinde “U25 Bayanlar Basketbol Turnuvası” düzenlenecek.

Organizasyon 13-17 Haziran tarihleri arasında yer alacak.