23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Karadeniz Kültür Derneği’Nden Özgürgün’E Ziyaret…

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Baki Aygün başkanlığındaki KKTC Karadeniz Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Özgürgün, hükümetin yeni olmasına rağmen kısa sürede sorun çözmeye odaklanacaklarını söyledi.
Yayınlama: 03.05.2016 03:00 Güncellendi: 18.09.2025 02:45 291 okuma
Karadeniz Kültür Derneği’Nden Özgürgün’E Ziyaret…

ÖZGÜRGÜN: “HÜKÜMET KISA SÜREDE SORUN ÇÖZMEYE ODAKLANACAK”

Lefkoşa, 3 Mayıs 16 : Başbakan Hüseyin Özgürgün, Baki Aygün başkanlığındaki KKTC Karadeniz Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Aygün, kabulde yaptığı konuşmada, Kıbrıs’ın faaliyet olarak en aktif derneklerinden biri olarak yeni hükümete hayırlı olsun dileklerini iletmek, aynı zamanda bazı konulardaki görüşlerini hükümete iletmek istediklerini ifade etti.

Aygün, “Yurttaşlık Yasa Tasarısı”, “Seçim ve Halkoylaması Yasası”, “İskân Yasası” ve “Trabzon uçuşları” konularında görüşlerini Başbakan Özgürgün’e ileteceklerini kaydetti.

ÖZGÜRGÜN

Başbakan Hüseyin Özgürgün de, derneklerin çalışmalarına önem verdiklerini ve Başbakanlık olarak belli politikalara katkı alabileceklerini ifade etti.

İşbirliği içerisinde sorunların çözümüne hazır olduklarını dile getiren Özgürgün, kendisine iletilen konularla ilgili talimatları vereceğini, hükümetin yeni olmasına rağmen kısa sürede sorun çözmeye odaklanacaklarını belirtti.

İlk günlerdeki bu tip ziyaretlerin önemine işaret eden Özgürgün, işbirliği içinde yol almak üzere sık sık bir araya geleceklerini söyledi.

Haber: Raif Uzkan  Fotoğraflar: Erol Uysal