7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

Karpaz’Da Doğa Yürüyüşü

Kıbrıs Bağımsız Doğa Yürüyüşleri Kulübü ile Ankara Doğa Yürüyüşleri kulübü Karpaz bölgesinde doğa yürüyüşü düzenledi.
Yayınlama: 20.02.2016 02:00 Güncellendi: 06.11.2025 07:50 417 okuma
Karpaz’Da Doğa Yürüyüşü

Kıbrıs Bağımsız Doğa Yürüyüşleri Kulübü; Ankara Doğa Yürüyüşleri kulübü ile işbirliğinde Karpaz’da doğa yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşle ilgili olarak BRT’ye konuşan Ankara Doğa Yürüyüşleri Kulübünden Çetin Oğuz, Kıbrıs’a 4’ücü kez geldiklerini ifade ederek, böylesi etkinliklerde ülkeyi değişik açılardan görüp tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.

Kıbrıs Bağımsız Doğa Yürüyüşleri Kulübü kurucularından Fatih Bozkurt da doğa sevgisinin önemine değinerek, herkesin doğaya karşı daha saygılı ve duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Kıbrıs Bağımsız Doğa Yürüyüşleri kulübünden Refika Ulutan da sağlık için yürüyüşün önemli olduğunu ifade etti.

Türkiye’de yayın yapan Vatan Gazetesi gezi yazarı Sevgül Kayserilioğlu da gördüğü en güzel yerlerden birisinin Kıbrıs olduğunu vurgulayarak, gördüğü güzellikleri gazetedeki köşesine taşıyacağını belirtti.

Yaklaşık 50 kişiden oluşan doğasever daha sonra Karpaz’a yürüyüş gerçekleştirdi…