7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

Kıbrıslı Türk’Ün Büyük Başarısı

Dünya Aerobik Cimnastik Şampiyonası'nda yarışan Ayşe Onbaşı Dünya Şampiyonu oldu. Güney Korenin Seul kentinde yapılan Dünya Aerobik Cimnastik Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyesi spor kulübün
Yayınlama: 17.06.2016 03:00 Güncellendi: 03.11.2025 16:40 538 okuma
Kıbrıslı Türk’Ün Büyük Başarısı

Dünya Aerobik Cimnastik Şampiyonası’nda yarışan Ayşe Onbaşı Dünya Şampiyonu oldu. Güney Korenin Seul kentinde yapılan Dünya Aerobik Cimnastik Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyesi spor kulübünden Ayşe Begüm Onbaşı 15-17 yaş tek bayanlar kategorisinde Dünya Şampiyonu oldu.

Dünya şampiyonu sporcumuzun başarılı antrenörleri Emire Özkan ve Yasin Talay sporcularının elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını belirtirken baş antrenör Gürkan Er’e teşşekür etti. Er ise bir Kıbrıslı olarak kaznılan bu zaferi ise hem Türkiye hemde ülkem Kıbrıs’a hediye ediyorum diyerek sözlerine jimastik; fitness personelinin bu başarıda çok büyük payı olduğunu söyleyerek jimnastikte rakipsiz olduğumuzu bir kez daha gösterdik ve bu bizim için bir mihenk taşıdır diyerek  önümüzde bir çok daha yarışmanın olduğunu sözlerine ekleyerek yarışmada büyük başarı gösteren ekibine ayrıca teşekkür etti.