Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr.Sibel Siber, komitelerin çalışması ile ilgili komite başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Komite başkanlarının komitelerinin çalışması ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda,her komitenin geçen 6 aylık performans değerlendirmesi de ele alındı.
Komite başkanları, komitelerin gündemindeki önemli yasa tasarılarının görüşülmesinde gelinen son aşamayla ilgili bilgi aktararak, özellikle Kamu Görevlileri Yasası, Bilişim Yasası, Özel Güvenlik Yasası gibi yasa tasarıların geldiği son aşama ile ilgili değerlendirme yapıldı.
Meclis Başkanı Sibel Siber’in başkanlığındaki toplantıya İdari, Kamu ve Sağlık İsleri Komitesi Ahmet Kaşif, Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi Başkanı Ersin Tatar, Hukuk,Siyasi Isler ve Dışilişkiler Komitesi Başkanı İzlem Gürçağ ve Sayıştay Komitesi başkanı Teberrüken Uluçay katıldı.