Federasyondan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 2011-2012 Futbol Sezonu’ndan başlamak üzere liglerin başlangıcı öncesinde “Süper Kupa” maçı oynanacağı duyuruldu.
“Süper Kupa” mücadelesi Birinci Lig şampiyonu ile Federasyon Kupası sahibi arasında geçecek.
Öte yandan, dün akşam rutin yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Futbol Federasyonu, vize başvuruları işlemleri ile ilgili sürenin yetersiz kalışı neticesinde iptal edilen “6’ıncı Londra Kupası” konusunda yeni bir karar üretileceğini açıkladı.
10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan bu yılki organizasyona katılımın mümkün olmadığının altını çizen Federasyon Yönetim Kurulu, gelecek yıllarda bu kupanın yapılıp yapılmayacağının ileride gerçekleştirilecek görüşmelerden sonra netleştirilmesi yönünde karar da aldı.