7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

Kupa Çamlık Spor’Un

Başbakan Hüseyin Özgürgün, bu yıl 8’incisi düzenlen Metin Gardiyanoğlu Voleybol Anı Turnuvası’nın final maçını oynayan takımların kupa törenine katıldı. Final maçında, Gazmağusa Belediyesi Çamlık Spor ve Doğu Akdeniz Üniversi
Yayınlama: 21.10.2016 03:00 Güncellendi: 04.11.2025 07:35 278 okuma
Kupa Çamlık Spor’Un

Başbakan Hüseyin Özgürgün, bu yıl 8’incisi düzenlen Metin Gardiyanoğlu Voleybol Anı Turnuvası’nın final maçını oynayan takımların kupa törenine katıldı.

Final maçında, Gazmağusa Belediyesi Çamlık Spor ve Doğu Akdeniz Üniversitesi kadın voleybol takımları Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştı.

Setlerin üçünü de alarak final maçını 3-0 kazanan Çamlık Spor, 8. Metin Gardiyanoğlu Anı Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Turnuvanın şampiyonu Çamlık Spor sporcularının madalya ve kupasını Başbakan Hüseyin Özgürgün verdi.

Turnuvanın ikincisi DAÜ sporcuları da, madalyalarını, merhum Metin Gardiyanoğlu’nun eşi Emine Gardiyanoğlu’ndan aldı.

Hakemlerin ödüllerini ise Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu verdi.Turnuvanın üçüncüsü YDÜ Kadın Voleybol takımı, ödülünü, Gazimağusa Milletvekili ve UBP Genel Sekreter Dursun Oğuz’un elinden aldı.