11 Eylül 2026 Cuma

LTB de Eğitimler devam ediyor

LEFKOŞA 1,150
Yayınlama: 11 Nisan 2011 Pazartesi 03:00 | Güncellendi: 06.09.2026 03:36
Lefkoşa Türk Belediyesi hizmet anlayışı konusunda personelini bilgilendirmek amacıyla başlattığı hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.
LTB de Eğitimler devam ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), personelinin verimliliğini ve halka verilen hizmet kalitesini artırmak, bunun yanında değişen ve gelişen hizmet anlayışı konusunda personelini bilgilendirmek amacıyla başlattığı hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.

İlk bölümü tamamlanan hizmet içi eğitim, 14 ile 28 Nisan tarihlerinde de yapılacak.

LTB’den yapılan açıklamada, bu çerçevede Yaşam Koçu Bülent Gardiyanoğlu tarafından her ay farklı konularda yapılacak ve ayda 3 kez tekrarlanacak olan seminerlerin ilki geçtiğimiz hafta yapıldı.

“Kişisel gelişim programı” altında gerçekleşen seminerde, doğru nefes alma tekniği ile stresi azaltma ve daha sağlıklı iş ortamı yaratma konusunda personel bilgilendirildi.

LTB Eğitim Sorumlusu Sanem Koç, söz konusu seminerin 14 ve 28 Nisan’da tekrarlanacağını belirterek, personelin verimliliğini artırmak için düzenlenen seminerlerin süreceğini kaydetti.