23 Aralık 2025 Salı
SPOR

Nasıroğlu’Ndan Spor Gündem’E Açıklamalar

Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, lig ve yeni düzenlemelerle ilgili Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Gündem programında Tonguç Kotak’a açıklamalarda bulundu. Sezon açılışının 23 Kasım’da “Cumhurbaşkanlığı Kupa
Yayınlama: 22.08.2016 03:00 Güncellendi: 21.12.2025 06:35 405 okuma
Nasıroğlu’Ndan Spor Gündem’E Açıklamalar

Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, lig ve yeni düzenlemelerle ilgili Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Gündem programında Tonguç Kotak’a açıklamalarda bulundu.

Sezon açılışının 23 Kasım’da “Cumhurbaşkanlığı Kupası” ile olacağını söyleyen Nasıroğlu, 19 Ekim’den itibaren turnuvaların başlayacağını belirtti.

Basketbol Federasyonu Başkanı, Büyük Erkekler Ligi’nde sezon açılışının 1-2 Aralık tarihlerinde oynanacak maçlarla yapılacağına işaret ederken Kadınlar Ligi için çalışmaların sürdüğünü hatırlattı.

Ligin isim sponsorluğu konusunda ülkenin önemli bir bankası ile anlaşmak üzere olduklarını da açıklayan Ertuğ Nasıroğlu geçen sezon sorun olan tüzük konusunda sona gelindiğini ve konunun Eylül ayında kulüplerin gündemine getirileceği haberini verdi.