7 Kasım 2025 Cuma
SPOR

Ne mi yapıyoruz? Goyduk eğleniyoruz

Vatanın haberine göre, 2-1lik zaferi sahada yaptığı Kangal taklidiyle kutlayan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz, soyunma odası koridorlarının da yıldızıydı.
Yayınlama: 25.04.2012 03:00 Güncellendi: 06.11.2025 15:29 821 okuma
Ne mi yapıyoruz? Goyduk eğleniyoruz

Mutluluktan adeta havalara uçan tecrübeli futbolcu, sevinci fazla abartınca karşısındaGalatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i buldu.Fenerbahçeli futbolculara “Bak buradaGalatasaraylılar da var. Ne yapıyorsunuz?” diyenFatih Terim, Kayserili şivesiyle konuşan Topuz'dan hiç beklemediği şu yanıtı aldı:

 

 



"Ne mi yapıyoruz? Goyduk eğleniyoruz."

 



Terim bu cevap karşısında şok olarak söylene söylene takımın soyunma odasına doğru yönelirken, araya Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman girdi. Futbolcularına, "İçeriye girin, kapıyı kapatın ve orada sevinin" diyen Kocaman, yaşanması muhtemel gerginliğin önüne geçti.