7 Kasım 2025 Cuma
GÜNDEM

Ölümlü Trafik Kazası

Girne’de aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 43 yaşındaki Yusuf Temli hayatını kaybetti.
Yayınlama: 06.02.2016 02:00 Güncellendi: 06.11.2025 22:02 429 okuma
Ölümlü Trafik Kazası

Girne Alsancak Çevreyolunda saat 03.30’da meydana gelen trafik kazasında Doğancı’da sakin Yusuf Temli hayatını kaybetti.

Kaza, Recep Tuzluca’nın yönetimindeki EF 940 plakalı araç ile Girne Amerikan Üniversitesi çemberine aşırı süratli ve dikkatsiz giriş yapmasıyla direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan banket dışına çıkarak toprak sete çarpması sonucu meydana geldi.

Polis’den yapılan açıklamaya göre Kaza sonucu Doğancı’da sakin 43 yaşındaki Yusuf Temli olay yerinde yaşamını yitirirken, araç sürücüsü Recep Tuzluca ve araçta yolcu olarak bulunan Osman Tabak Hamzalar hastahaneye kaldırıldı.

Osman Tabak Hamzalar acil serviste müşahade altına alınırken araç sürücüsü Recep Tuzluca tedavisinden sonra taburcu olmasına müteakip tutuklandı.

Polis’in olayla ilgili soruşturması devam ediyor.