Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda dün bir otomobil ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Recep Erol, Orçun Güreşçioğlu ve Hasan Yılmaz isimli üç kişi yaralandı.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kaza, dün öğlen saatlerinde, FL 284 plakalı kamyon sürücüsü Galip Yılmaz’ın Güzelyurt Çevre Yolu’nda dikkatsizce giriş yapması ve o esnada Güzleyurt’tan Lefkoşa’ya doğru süratli ve dikkatsiz şekilde seyreden Recep Erol yönetimindeki CM 679 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu oldu.
Kaza sonucunda, CM 679 plakalı araç kamyonun altına girdi. Kazada, Recep Erol, Orçun Güreşçioğlu ve Hasan Yılmaz isimli üç kişi yaralandı.
Ambulans geldi hemşire yok
Kazanın hemen ardından Güzelyurt Sağlık Merkezi ambulansı olay yerine geldi ancak ambulansta hemşire olmaması nedeniyle yaralılara herhangi bir müdahale yapılamadı.
Yaklaşık 15 dakika olay yerinde bekleyen yaralılar, Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi ambulansı ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde götürüldü.