7 Kasım 2025 Cuma
OTOMOBİL

Özkurt: Her Kesimin Sesi Olma Gayreti İçindeyiz

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt BRT’nin özgür yayıncılık yaparken herkesin sesi olma yolunda da ilerlediğini belirtti. Bayrak Radyo televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıy
Yayınlama: 03.05.2018 03:00 Güncellendi: 06.11.2025 22:04 415 okuma
Özkurt: Her Kesimin Sesi Olma Gayreti İçindeyiz

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt BRT’nin özgür yayıncılık yaparken herkesin sesi olma yolunda da ilerlediğini belirtti.

Bayrak Radyo televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda basının,  demokratikleşmede, varolan demokratik düzenin devamında ve gelişiminde önemli rolü olduğuna vurgu yaptı.

Ülkemizde demokratik yayıncılıkta Bayrak Radyo Televizyon Kurumunun da önemli bir rolü olduğuna işaret eden Özkurt, “ Bu bağlamda Kurum olarak,demokratik bir toplumu oluşturan çoğulculuk, hoşgörü, geniş fikirlilik ilkeleriyle yayınlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz” dedi.

Bayrak Radyo televizyon Kurumunun kamu hizmeti yayıncılığının gereği olarak herkesimin sesi olma gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Meryem Özkurt,“Gece gündüz tatil demeden çalışan BRT personeli özelinde, basın meslek ilkeleri ve meslek etiğine bağlı kalan tüm basın çalışanlarının Dünya Basın Özgürlüğü Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.