Telekomünikasyon Dairesi, 13 Kasım Pazar günü birçok bölgede telefon ve ADSL kesintisi olacağını duyurdu.
Daire, yazılı açıklamasında, fiber optik kablo üzerinde yapılacak çalışmalardan kaynaklanacak kısa süreli kesintilerin, 08:00-16:00 saatleri arasında yapılacağını belitti.
Açıklamada Yeni İskele, Mehmetçik, Yeni Erenköy, Turnalar, Ziyamet, Altınova, Bafra, Büyükkonuk, Kaleburnu, Kaplıca, Karpaz, Salamis, Ercan, Paşaköy, Kırıkkale, Balıkesir, Değirmenlik, Yeniceköy ve çevre köyler de Ses ve ADSL kesintisi olacağı kaydedildi.
Sadece ADSL kesintisi olacak bölgeler ise : Akdoğan, Beyarmudu, Çayönü, Vadili, Geçitkale, Dörtyol, Mallıdağ, Tatlısu, Çamlıbel, Akdeniz, Koruçam, Şirinevler, Kozan, Gemikonağı, Yeşilırmak ve çevre köyler olarak açıklandı.