23 Eylül 2025 Salı
GAZİMAĞUSA

Rock Gruplarından Theunreal Mağusa Festivali’nde

Gazimağusa Belediyesi düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali’nde yarın akşam ülkenin rock gruplarından TheUNREAL sahneye çıkacak.
Yayınlama: 26.06.2011 03:00 Güncellendi: 22.09.2025 02:18 1604 okuma
Rock Gruplarından Theunreal Mağusa Festivali’nde

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen açıklamaya göre, TheUNREAL konseri, yarın akşam saat 21.00’de Salamis Antik Tiyatro’da yer alacak.

Festivali programında, 30 Haziran Perşembe caz gecesinde Lena Kovacevic ve Rebekka Bakken, 5 Temmuz Salı akşamı Türkiye’den Grup Yorum, 6 Temmuz’da Grup Gommalar,  8 Temmuz Cuma akşamı Türkiye’den dans topluluğu Anadolu Ateşi ve 11 Temmuz Pazartesi akşamı Randy Crawford ile Joe Sample konserleri var.

Etkinlik biletleri, Gazimağusa ve Girne Belediyelerinin Halkla İlişkiler Birimlerinden ve Lefkoşa ve Mağusa Deniz Plazalardan alınabilir. Festival hakkında Gazimağusa Belediye Halkla İlişkiler Birimi’nin 366 09 54 numaralı telefonu ve http://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir.