Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk Şoför Okulları Birliği yetkililerini kabul etti.
Kıbrıs Türk Şoför Okulları Birliği Başkanı Barış Tilki ziyarette, Başbakanın trafik konusundaki beyanatlarının birlik mensuplarını umutlandırdığını ifade etti.
Tilki, trafikle ilgili tüm kurumların tek bir bakanlık altında toplanmasıyla trafiğin daha iyi yönetilebileceğine inanç belirtti.
Tilki, trafik kazalarında can kayıplarını en aza indirmek için Hükümetle işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
Başbakan Hüseyin Özgürgün de birliğin, araç sürücülerini eğiten kesimi temsil etmesi açısından önemini vurguladı…
Hükümetin birlik ile ciddi işbirliği yapmak istediğini söyleyen Özgürgün, trafik kazalarında yaşanan can kayıplarının en aza indirilmesi için gerekenin eksiksiz yapılması gerektiğini kaydetti.