Lefkoşa Türk Belediyesi ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun işbirliğinde ilk kez düzenlenen Lefkoşa Kupası, 11-12 yaş kategorisinde Kaymaklı, 13-14 yaş kategorisinde ise GAÜ Çetinkaya şampiyon oldu.
İki ayrı kategoride, Lefkoşa’ya bağlı 7 takımın katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonun final gecesi, güzel görüntülere sahne oldu.
11-12 yaş kategorisinde grup maçları sonrasında yarı finale yükselen Kaymaklı, Yenicami’yi 2-0, Gençlik Gücü de Göçmenköy’ü 1-0 yenmişti.
Oynanan final maçında iki takım da gol atamayınca maç 0-0 tamamlandı. Penaltı atışlarında rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Küçük Kaymaklı, şampiyon oldu.
13-14 yaş kategorisinde ise grup lideri olan Yenicami ile grup dördüncüsü K.Kaymaklı, grup ikincisi GAÜ Çetinkaya ile Göçmenköy yarı finalde karşılaştı. Kaymaklı rakibi Yenicami’yi elemeyi başarırken, GAÜ Çetinkaya da Göçmenköy’ü saf dışı bırakarak finale yükseldi. Finali 1-0 kazanan GAÜ Çetinkaya şampiyon oldu.
Mücadeleler sonunda turnuvada mücadele eden tüm takımlara katılım belgesi verilirken, maçları yöneten hakemlere, kategorilerinden birinci ve ikinci gelenlere kupa ve madalya sunumu yapıldı.
