11 Eylül 2026 Cuma

Ubp den 300 fidan

LEFKOŞA 744
Yayınlama: 08 Şubat 2011 Salı 02:00 | Güncellendi: 09.09.2026 01:41 | Editör: Kktc Medya
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne ilçe örgütü, Boğaz/Ciklos bölgesindeki Dr. Salih Miroğlu Koruluğu’nda fidan dikim etkinliği gerçekleştirerek eski genel sekreter, bakan ve milletvekili Miroğlu’nu andı.
Ubp den 300 fidan

Saat 10:00’da korulukta yer alan etkinliğe Meclis Başkanı Hasan Bozer, parti Genel Başkanı ve Başbakan  İrsen Küçük, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı İlkay Kamil, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Zorlu Töre, Sağlık Bakanı  Ahmet Kaşif, Girne Kaymakamı Gürkan Kara, parti Genel Sekreteri Ertuğrul Hasipoğlu, Girne İlçe Başkanı Necdet Numan,  bazı UBP’li milletvekilleri ve belediye başkanları, Girne kadın ve gençlik kolları üyeleri, partililer ve merhum Miroğlu’nun eşi Hayriye Miroğlu ile ailesi katıldı.

Etkinlikte konuşan UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük, genç yaşta yaşama veda eden Dr. Salih Miroğlu’nun ülkeye ve UBP’ye önemli hizmetler verdiğini, yerinin kolay kolay  doldurulamayacağını söyledi.

Geleneksel hale getirilen etkinlikle hem merhum Miroğlu’nun  anısının yaşatıldığını, hem de bölgenin ağaçlandırılmasına katkı konduğunu belirten Başbakan Küçük,  etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür etti.