23 Eylül 2025 Salı
KIBRIS

Ubp Lefkoşa İlçesi Heyeti Gaziköy’Ü Ziyaret Etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve beraberindeki heyet dün akşam Gaziköy’ü ziyaret etti.
Yayınlama: 12.02.2016 02:00 Güncellendi: 20.09.2025 05:12 1267 okuma
Ubp Lefkoşa İlçesi Heyeti Gaziköy’Ü Ziyaret Etti

Lefkoşa, 12 Şubat 16 : Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve beraberindeki heyet dün akşam Gaziköy’ü ziyaret etti.

UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre Gardiyanoğlu ve heyeti, önce gençlik binasında halkla sohbet etti ardından UBP Gaziköy Örgüt Başkanı Bilal Deveci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve köydeki partililerle toplantı yaptı.

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, KKTC halkının yüzünün gülmesi, refah ve huzur içerisinde olması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Kıbrıs sorununa da değinen Gardiyanoğlu, “Bu mesele çok kritik bir aşamadadır. Bunun için de tüm KKTC halkı olarak birlik olmamız gerekmektedir. Önemli olan halkımızın huzuru, egemenliği, özgürlüğü ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin devamıdır” ifadelerini kullandı.