19 Eylül 2025 Cuma
SON DAKİKA
KIBRIS

18-24 Mart Yaşlılar Haftası

Lapta Huzurevi, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi ile özel bakımevlerinde kalanlara, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında öğle yemeği verildi.
Yayınlama: 23.03.2016 02:00 Güncellendi: 19.09.2025 02:35 259 okuma
18-24 Mart Yaşlılar Haftası

LAPTA HUZUREVİ, BÜLENT ECEVİT REHABİLİTASYON MERKEZİ İLE ÖZEL BAKIMEVLERİNDE KALANLARA ÖĞLE YEMEĞİ VERİLDİ

DİLEK: “YAŞLI BAKIMEVLERİNİN DAHA KALİTELİ VE VERİMLİ HALE GETİRMESİNE KATKI İÇİN ÇAĞRI YAPIYORUM”

ÖRS: “TÜM DESTEĞİMİZLE YAŞLILARIN YANINDAYIZ”

Lefkoşa, 23 Mart 16 : Lapta Huzurevi, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi ile özel bakımevlerinde kalanlara, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında öğle yemeği verildi.

Sosyal Hizmetler Dairesi’nin Kamu İşçileri Sendikası sponsorluğunda verdiği öğle yemeği Lefkoşa Hidden Garden’da yer aldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs ile Kamu-İş Genel Başkanı Sami Dilek yemekte birer konuşma yaptı.

Örs ve Dilek konuklara hitaben yaptıkları konuşmalarda “siz var olduğunuz için biz varız” vurgusunda bulundu.

Yaşlıların öğle yemeğine, huzurevi çalışanlarının ve yöneticilerinin yanı sıra, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Ersin Tatar ve Kamu-İş yetkilileri de katıldı.

Yemekte ilk sözü Kamu-İş Başkanı Sami Dilek aldı.

Kamu-İş’in dayanışma günlerinde etkinlik düzenlemeyi geleneksel hale getirdiğini kaydeden Dilek, “Toplum için çalıştınız, alın teri döktünüz, şimdi yaşlılığın, emekliliğin sefasını sürme noktasındasınız. Size sahip çıkmak, sizi mutlu etmek biz gençlerin görevidir. Bunu biliyoruz, bunun için buradayız” ifadelerini kullandı.

Sami Dilek, yaşlı bakımevlerinin daha kaliteli ve verimli hale gelmesine katkı için ilgili bakana, hükümete, devlete,  yerli ve yabancı örgütlere çağrı yaptı.

Kamu-İş Başkanı Dilek, ülkeyle ilgili de konuştu ve “KKTC maddi sıkıntılarla boğuşan, ambargolar altında ezilen bir ülke” dedi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs ise konuşmasında,“Tüm desteğimizle yaşlılarımızın yanında olacağız” vurgusunda bulundu.

Özel bakım evi yöneticileri, çalışanları ile dairelerine bağlı huzurevlerinde hizmet verenlere teşekkür eden Örs,  Kamu-İş Başkanı Dilek’e 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’na katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Yaşlılara hediye de dağıtılan öğle yemeği, müzikli eğlenceyle devam etti.

   

code