29 Haziran 2026 Pazartesi

Angolemli Hükümeti Eleştirdi

GÜNDEM 418
Yayınlama: 11 Eylül 2016 Pazar 03:00 | Güncellendi: 28.06.2026 00:20
TDP Gazimağusa Milletvekili Angolemli, hükümetin bayram öncesinde üreticileri geç ödediğini ve mağdur ettiğini savundu.
Angolemli Hükümeti Eleştirdi

Toplumcu Demokrasi Partisi Gazimağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli, hükümetin bayram öncesinde üreticileri geç ödediğini ve mağdur ettiğini savundu.

Toplumcu Demokrasi Partisi Gazimağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli, yazılı açıklamasında, hükümetin “piyasaya 45 Milyon TL’lik ödeme yaparak bayram öncesi tüm kesimleri rahatlattı” söyleminin doğru olmadığını savundu; tarım ve hayvancılık ile uğraşan, özellikle de süt üreticilerinin çok büyük bir bölümünün paralarını alamadıklarını öne sürdü.

Angolemli, hükümetin 5 Eylül’de yapması gereken ödemeyi, 4 gün gecikmeli yaptığı görüşünü aktardı ve “Para bankaya yatmasına rağmen, birçok üretici alacağını alamayarak ciddi mağduriyet yaşamıştır” iddiasını dile getirdi.