23 Eylül 2025 Salı
KIBRIS

Arter, Nkl Orkestrası Öğrencilerini Kabul Etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Belediye tarafından düzenlenen “Atatürk’ün Doğa Sevgisi ve UNESCO Adayı Yürüyen Köşk” konulu konferansa katılan Namık Kemal Lisesi Orkestrası öğrencilerini kabul etti. 
Yayınlama: 11.01.2016 02:00 Güncellendi: 23.09.2025 06:41 332 okuma
Arter, Nkl Orkestrası Öğrencilerini Kabul Etti

Lefkoşa, 11 Ocak 16 : Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Belediye tarafından düzenlenen “Atatürk’ün Doğa Sevgisi ve UNESCO Adayı Yürüyen Köşk” konulu konferansa katılan Namık Kemal Lisesi Orkestrası öğrencilerini kabul etti. 

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Namık Kemal Lisesi Müdürü İlknur Şemi, Müzik Öğretmeni Kürşat Öztürk ve Orkestra elemanları ve etkinliğin gerçekleşmesinde katkıları olan Ziraat Yüksek Mühendisi Mümtaz Nabi Kürüm de hazır bulundu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, konferansa katılım göstermeleri ve başarılı performanslarından dolayı öğrenci ve öğretmenlere  teşekkür ederek, tebrik etti

Namık Kemal Lisesi’nin fiziki olarak belediyeye yakın olduğunu belirten Arter, ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden geldiği kadar katkıda bulunduklarını söyledi.

Arter, söz konusu etkinlikte performans sergileyen öğrencilere, Müzik Öğretmenine ve Okul Müdürüne teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler sundu.

Namık Kemal Lisesi Müdür İlknur Şemi de Arter’e  anı plaketi takdim etti.