23 Eylül 2025 Salı
SON DAKİKA
KIBRIS

Eylemciler yürüyüşe başladı

Lefkoşa Belediyesi çalışanlarına destek vermek ve dünkü eylemlerde 22 kişinin gözaltına alınmasını protesto amacıyla ülke genelinde genel grev başlatan Sendikal Platform’a bağlı sendikalar, Lefkoşa Türk Belediyesi önünde toplandı
Yayınlama: 28.12.2012 02:00 Güncellendi: 18.09.2025 16:19 559 okuma
Eylemciler yürüyüşe başladı

Burada belediye çalışanları ve Belediye Emekçileri Sendikası’na “Birlik, Mücadele, Dayanışma” sloganları atarak destek veren sendikacılar ve eylemciler, Platform adına Arslan Bıçaklı’nın kısa konuşmasının ardından saat 11.00’den itibaren Mahkemeler’e doğru yürüyüşe geçti.

 


Bu arada, dün gece ve bu sabahın erken saatlerinde gözaltına alınan 22 Belediye çalışanının/eylemci sabahın erken saatlerinde mahkemeye çıkarıldı. Mahkemenin, verilen aranın ardından saat 11.00 itibarıyla devam ettiği öğrenildi.