19 Eylül 2025 Cuma
SON DAKİKA
KIBRIS

İki Toplumlu “Siyasi Liderlere Destek Mitingi” Başladı

İki toplumlu Barış İnsiyatifi ve Rum PEO Sendikası’nın ortaklaşa düzenlediği, bazı siyasi partilerin de destek verdiği, “Siyasi Liderlere Destek Mitingi” ara bölgede başladı. Çetinkaya Sahası’nda saat 19.40 sıralarında, barış i
Yayınlama: 22.11.2016 03:00 Güncellendi: 18.09.2025 04:24 297 okuma
İki Toplumlu “Siyasi Liderlere Destek Mitingi” Başladı

Lefkoşa, 21 Kasım 16 : İki toplumlu Barış İnsiyatifi ve Rum PEO Sendikası’nın ortaklaşa düzenlediği, bazı siyasi partilerin de destek verdiği, “Siyasi Liderlere Destek Mitingi” ara bölgede başladı.

Çetinkaya Sahası’nda saat 19.40 sıralarında, barış için şiirler ile Türk ve Rum Karma Korosu’nun seslendirdiği şarkılarla başlayan mitinge, Türk ve Rum kesimlerinden yaklaşık  bin beş yüz  kişi katıldı.

Türk ve Rum polisleri yanında, Birleşmiş Milletler de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Mitinge katılanlar, “Çözüm Masada, Barış Sokakta” ve “Her şey için Ortak Mücadele” yazılı pankartlar açtılar.

EK VERİLECEK-

code